ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Δεν θα φορέσει φόρεμα η Καψή για την Eurovision

Τα στοιχεία που αποκάλυψε ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης για την επερχόμενη εμφάνιση της Καψή στην Eurovision αλλά και το concept του look της.

Μαρία Καραμάνου

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με τον Γιάννη Πουλόπουλο, ο καταξιωμένος Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της Σίλιας Καψή στη φετινή Eurovision. Ο Κουδουνάρης, ο οποίος έχει αναλάβει το ενδυματολογικό μέρος της συμμετοχής της Κύπρου, μοιράστηκε ότι η Σίλια Καψή θα απέχει από τα παραδοσιακά φορέματα κατά τις εμφανίσεις της στο διαγωνισμό.

«Δε θα φοράει φόρεμα η Σίλια Καψή, ούτε στο red carpet, ούτε στη σκηνή. Θα υπάρχει όμως αρκετό λευκό. Είναι ένα φρέσκο κορίτσι που κάνει καριέρα στο εξωτερικό», δήλωσε ο Κουδουνάρης.

Η επιλογή να αποφύγει τα παραδοσιακά φορέματα και να υιοθετήσει έναν πιο σύγχρονο και μίνιμαλ τρόπο στην εμφάνιση, υπογραμμίζει την προσπάθεια της Καψή να διαφοροποιηθεί και να αφήσει το δικό της στίγμα στην Eurovision. Αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθεί το κοινό σε αυτήν την τολμηρή και κομψή επιλογή.

Ο Κουδουνάρης θα είναι υπεύθυνος για τις εμφανίσεις της Καψή τόσο στη σκηνή του Malmö όσο και σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον διαγωνισμό. H αισθητική του απόφαση για την εμφάνιση της, μπορεί να θεωρηθεί μια στρατηγική προσπάθεια να επικεντρωθεί η προσοχή στη μοναδική μουσική και ερμηνευτική παρουσία της Καψή, χωρίς περιττές πομπώδεις εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση