ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Keep it simple με ένα sundress και mules
 

Ισχυροί άνεμοι θα «χτυπήσουν» το νησί

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται κατά διαστήματα να είναι αυξημένες. Από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο, το νησί, κατά περιόδους θα επηρεάζεται από ένα ισχυρό μέχρι πολύ ισχυρό νοτιοδυτικό ως βορειοδυτικό πεδίο ανέμων.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά, στα νότια και στα νοτιοανατολικά, αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού. Σε καταιγίδα, δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά, θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τόπους και ιδιαίτερα στα παράλια, θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα νοτιοδυτικά, στα δυτικά και στα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Μεγάλη Πέμπτη αλλά και τη Μεγάλη Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Το Μεγάλο Σάββατο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις, ιδιαίτερα στο δυτικό μισό του νησιού, όπου και αναμένονται μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή, θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, τα οποία είναι πιο πάνω από τα κανονικά της εποχής, ωστόσο το Μεγάλο Σάββατο θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

From Gigabytes to Watts

From Gigabytes to Watts

Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta, στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS
X