ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision

Σε ποια θέση βρίσκεται τώρα;

Μαρία Σάββα

Με τον διαγωνισμό της Eurovision να πλησιάζει, οι αντιδράσεις στα social media γίνονται έντονες, καθώς οι φανατικοί οπαδοί παίρνουν θέσεις για τους φαβορί και τις απογοητεύσεις του φετινού διαγωνισμού.

Η ελληνική αποστολή με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» προκαλεί αντικρουόμενα συναισθήματα. Παρά τη μεγάλη απήχηση στα social media, τα στοιχήματα τη βάζουν οριακά στην τελική δεκάδα. Η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι συναντά θετικά σχόλια στο Twitter, ωστόσο, η σελίδα Eurovision World την τοποθετεί στην 9η θέση.

Στην κορυφή του πίνακα βρίσκεται ο Baby Lasagna από την Κροατία με το «Rim Tim Tagi Dim», ενώ ο Ελβετός Nemo με το «Code» έχει πέσει στη δεύτερη θέση μετά από μερικές μέρες κατάκτησής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος με τη Silia Kapsis και το «Liar» βρίσκονται στην 23η θέση στις προβλέψεις, ενώ η Ελλάδα προπορεύεται στη δεκάδα, με την Ουκρανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, το Ισραήλ και την Ιρλανδία να ακολουθούν στις υψηλές θέσεις. Τη δεκάδα συμπληρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται να ανεβαίνει καθώς πλησιάζουμε στη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit ...
newsroom must
 |  NEWS
From Gigabytes to Watts

From Gigabytes to Watts

Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta, στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS